Bakırca İlkokulu
Bakırca Mahallesi Yavuzeli/GAZİANTEP
0(342) 651 11 27

VİZYON

Amacı olan, katılımcı, demokratik ve laik, bilimsel düşünen, eleştiriye ve değişime açık, öğrenmeye istekli, çalışmalarını bir plan doğrultusunda yürütebilen, kendisiyle barışık, ailesi ve çevresiyle uyumlu, olumlu davranışlarıyla çevresine örnek olabilen, girişimci hoşgörülü, sağlıklı vatanını ve milletini seven iyi bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

“ Örnek almayacağız, örnek olacağız” ilkesinden hareketle öğrencilerimize ve çevremize sevgi, saygı ortamı içinde, çağdaş ve nitelikli, milli eğitimin amaçlarına uygun, her bireyi kendi özelliklerine bağlı olarak, geliştiren, kaliteli bir eğitim-öğretim vermektir.

08:20 -14:10

Kalorifer (Kömür)

Okulumuz İlçe merkezine 9 km İl merkezine 39 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Büyükşehir yasası ile birlikte köy statüsünden mahalle statüsüne geçen Bakırca mahallesi 140 haneden oluşmaktadır yaklaşık nüfusu 1100 kişidir.